Opvang vluchtelingen

Bedden voor noodopvang

Met de komst van vluchtelingen uit Oekraïne is er door de politiek gevraagd om slaapplaatsen gereed te maken. Wordt er ook op uw gemeente een beroep gedaan voor het inrichten van slaapplaatsen? Wij kunnen dit volledig voor u verzorgen en denken graag met u mee.

Wat kunnen wij voor u leveren? Stapelbare bedden (1 persoonsbedden die snel op elkaar kunnen worden geplaatst en zo een stapelbed vormen), incontinentiematrassen, kussens, dekbedden, linnengoed, tafels, stoelen en kasten.

We begrijpen dat de projectbedden snel geleverd moeten worden. Wij hebben dan ook een grote voorraad voor u beschikbaar. Niet alleen kunnen we snel leveren, we kunnen voor u ook het monteren van de bedden en het verdelen van het beddengoed en linnengoed verzorgen. Kortom, volledige ontzorging!

Bedden nodig voor noodopvang, korte of lange periode, beide is mogelijk. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel nu: +31 85 78 26 26 0

VRPS noodopvang

Stapelbedden kopen voor de noodopvang van vluchtelingen

Heeft u stapelbedden nodig om te kopen voor de noodopvang van vluchtelingen? Dan bent u bij BeddenVerkoop aan het juiste adres! Wij verkopen stapelbedden van uitstekende kwaliteit die geschikt zijn om te gebruiken bij opvangplaatsen. Met deze ruimtebesparende bedden creëert u voldoende slaapplekken om vluchtelingen op te vangen. Indien gewenst leveren wij ook dekbedden, kussens, linnengoed en handdoeken, zodat u compleet ontzorgd bent.

Plaatsbesparende stapelbedden

Stapelbedden bieden plaats voor twee personen maar nemen tegelijkertijd minder plek in beslag. Daardoor zijn deze bedden de ideale manier om ruimtes efficiënt in te delen en de beschikbare oppervlakte volledig te benutten. Wanneer u stapelbedden koopt voor de noodopvang van vluchtelingen bent u er dus verzekerd van dat u voldoende slaapcapaciteit heeft. De stapelbedden zijn opgebouwd aan de hand van stapelbare bedden. Hierdoor kunt u ze ook inzetten als een enkel bed.

Bedden van de hoogste kwaliteit

Wij leveren uitsluitend stapelbedden en matrassen van de hoogste kwaliteit. Deze zijn eerst onderworpen aan strenge testprocedures en vervolgens gecertificeerd en goedgekeurd voor brandveiligheid en hygiëne. Zo bent u bij het kopen van stapelbedden voor de noodopvang van vluchtelingen voorzien van sterke, kwalitatieve bedden met een lange levensduur. Hiermee biedt u een fijne slaapplek aan voor de vluchtelingen in de opvang.

Beddenverkoop.com: uw partner voor de aankoop van stapelbedden

BeddenVerkoop staat voor de verkoop van comfortabele eenpersoons- en stapelbedden tegen een scherpe prijs. Wij hebben reeds tien jaar ervaring en leveren onder andere bedden aan gemeenten, veiligheidsregio’s, tuinders, touroperators, AZC’s, evenementen, festivals en verhuurbedrijven. Zowel in Nederland als België bezorgen wij onze producten. Hierbij garanderen we heldere afspraken, flexibiliteit en een betrouwbare levering. Onze partner Van Ravels Project Services verzorgt het transport, waardoor u altijd kunt rekenen op een tijdige en professionele bezorging bij het kopen van stapelbedden voor de noodopvang van vluchtelingen.

Neem meteen contact op met BeddenVerkoop

Stapelbedden zijn onmisbare elementen in een noodopvang. Ze zorgen voor een comfortabele nachtrust en zijn bovendien plaatsbesparend. Wilt u ook stapelbedden kopen voor de noodopvang van vluchtelingen? Bij BeddenVerkoop vindt u een ruime voorraad stapelbare bedden waaruit u de keuze heeft. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan via onze website of neem contact op met ons. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0857 82 62 60 of via ons e-mailadres [email protected]. Nadat wij uw mail hebben ontvangen helpen wij u zo snel mogelijk verder.