Stapelbare bedden

Met de stapelbedden van Beddenverkoop bent u in elke situatie voorzien van voldoende slaapcapaciteit. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres om stapelbare bedden te kopen. Onze modulaire bedden hebben een uitstekende kwaliteit en gaan langdurig mee. Naast het bieden van comfortabele bedden leveren wij ook toebehoren waaronder kussens, dekbedden, linnengoed en handdoeken. Hiernaast uiteraard ook kasten, tafels, stoelen en wat u al niet meer kunt verzinnen om de inrichting compleet te maken.

Stapelbare bedden zijn plaatsbesparend

Onze stapelbare bedden zijn in te zetten als enkel bed of als stapelbed. Door de bedden op elkaar te stapelen heeft u slaapplek voor twee personen, terwijl slechts de oppervlakte van één bed in beslag wordt genomen. Ideaal om ruimtes op een efficiënte manier in te delen en de beschikbare plaats optimaal te benutten. Wilt u ook ruimtebesparende, stapelbare bedden kopen? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan bij BeddenVerkoop.

Stevige stapelbedden van hoge kwaliteit

Stapelbare bedden of stapelbedden kopen van BeddenVerkoop betekent dat u kiest voor de allerbeste kwaliteit. De bedden en matrassen zijn onderworpen aan allerlei strenge testprocedures. Daarnaast zijn ze gecertificeerd en goedgekeurd inzake hygiëne en brandveiligheid. Onze stapelbedden bestaan uit een robuuste, stalen constructie en zijn hufterproof. De matrassen hebben een ademende functie, waardoor ze niet zweten maar wel waterdicht zijn. Dankzij deze eigenschappen zijn de matrassen zeer hygiënisch en  eenvoudig schoon te maken.

De allerbeste service

Wanneer u stapelbare bedden komt kopen bij BeddenVerkoop garanderen wij u altijd een snelle levering. De stapelbedden zijn namelijk uit voorraad leverbaar, zodat de producten binnen een mum van tijd op de door u gekozen locatie worden bezorgd. Het opbouwen en afbreken van de bedden vergt weinig montagewerk. Wilt u de installatie liever uitbesteden? Wij nemen het monteren van de bedden graag van u over.

Uw betrouwbare partner in de verkoop van bedden

BeddenVerkoop heeft ruime ervaring in het verkopen van stapelbare bedden. Wij leveren bedden aan particulieren en aan allerlei instanties. Gemeenten, veiligheidsregio’s, tuinders, touroperators, AZC’s, verhuurbedrijven zijn hier een aantal voorbeelden van. Onze stapelbedden worden zowel in Nederland als België bezorgd. Hierbij bent u verzekerd van heldere afspraken, flexibiliteit en een betrouwbare levering. Het transport wordt uitgevoerd door Van Ravel Project Services, onze partner die zorgt voor een professionele en tijdige bezorging. U kunt de stapelbedden naast kopen ook huren bij Beddenverhuur Nederland.

Stapelbedden en stapelbare bedden kopen bij BeddenVerkoop

Heeft u extra slaapplaatsen nodig voor opvang, arbeidsmigranten, hotels, of andere zaken? Kies er dan voor om de stapelbare bedden van BeddenVerkoop aan te kopen. Indien u nog vragen heeft of advies wenst helpen wij u graag verder. Neem contact op via het nummer 085 78 26 26 0 of mail naar [email protected]. Tevens kunt u ons bereiken door het contactformulier op de website in te vullen.

Kopen geen optie?

Huren kan ook via BeddenVerhuurNederland