branches

Beddenverkoop voorziet de agrarische sector, waaronder tuinders, kwekerijen en loonwerkers, van hoogwaardig meubilair. Onze producten zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan de SNF normeringen en strenge normen op het gebied van brandveiligheid en hygiëne. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit slaapoplossingen aan de agrarische sector. Wij helpen u graag verder, vraag een offerte aan of bel ons op +31 85 – 78 26 26 0.

Wat wij bieden

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Slaapoplossingen voor uw arbeiders

In nauwe samenwerking met de agrarische sector hebben we aangepaste oplossingen ontwikkeld die voldoen aan specifieke behoeften. We begrijpen het belang van efficiënte logistiek en hebben ons leveringsproces gestroomlijnd om tijdige en doeltreffende dienstverlening te waarborgen.

Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft geleid tot duurzame relaties met verschillende bedrijven in de agrarische sector. Of het nu gaat om het inrichten van tijdelijke slaapvoorzieningen, het verbeteren van de slaapomstandigheden op agrarische locaties of het ondersteunen van werknemers in de sector, Beddenverkoop staat klaar om hoogwaardige slaapoplossingen te bieden.

Contact

Op zoek naar een comfortabele slaapplaats voor uw gasten? Daarbij helpen wij u graag; stel uw vraag via onderstaand formulier of bel +31 85 – 78 26 26 0.