branches

Evenementen & Festivals

Beddenverkoop heeft zich gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig meubilair aan diverse sectoren, waaronder de wereld van evenementen en festivals. Ons assortiment voldoet volledig aan de SNF normeringen en strenge normen op het gebied van brandveiligheid en hygiëne, is ontworpen om kwalitatieve slaapoplossingen te bieden aan organisatoren van evenementen en festivals. Wij helpen u graag verder, vraag een offerte aan of bel ons op +31 85 – 78 26 26 0.

Wat wij bieden

  • Ons assortiment bevat kwalitatieve bedden, met een specifieke focus op stapelbare bedden die ruimte-efficiëntie bevorderen.
  • Vanaf aanvraag tot aan de levering ontzorgen wij u volledig. Van transport tot aan opbouw.
  • In nauwe samenwerking met de evenementen- en festivalindustrie hebben we op maat gemaakte oplossingen ontwikkeld om te voldoen aan specifieke behoeften
  • Uitgebreide aanvullende pakketten om de slaapomgeving compleet te maken. Onze pakketten bevatten matrassen, beddengoed, linnengoed, badgoed, garderobekasten, stoelen en tafels.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Slaapoplossingen voor Overheidsinstanties

Compleet Slaappakket:
Ons uitgebreide assortiment bevat niet alleen stapelbare bedden, maar ook hoogwaardige enkele bedden voor individuele slaapruimtes. We begrijpen dat een goede nachtrust meer omvat dan alleen het bed zelf. Daarom bieden wij complete pakketten aan, inclusief matrassen, beddengoed, linnengoed, badgoed, garderobekasten, stoelen en tafels.

Aangepaste Oplossingen:
In nauwe samenwerking met de toerisme-, recreatie- en horecasector hebben we aangepaste oplossingen ontwikkeld om te voldoen aan specifieke behoeften. Ons doel is niet alleen om hoogwaardige producten te leveren, maar ook om efficiënte logistiek te waarborgen. Ons geoptimaliseerde leveringsproces garandeert tijdige en doeltreffende dienstverlening.

Contact

Op zoek naar een comfortabele slaapplaats voor uw gasten? Daarbij helpen wij u graag; stel uw vraag via onderstaand formulier of bel +31 85 – 78 26 26 0.