Evenementbedden met ronde poten

Bent u op zoek naar evenementbedden om te kopen of huren voor uw evenement? Dan zijn onze evenementbedden met ronde poten de perfecte keuze. De bedden zijn speciaal ontworpen om te gebruiken op locaties waar puntbelasting van een bedpoot kritisch is. Hierdoor zijn de eventbedden ideaal voor zachte ondergronden. Naast de beddenverkoop en -verhuur kunt u bij ons terecht voor bijbehorend bedden- en linnengoed en de montage van de bedden.

Bedden van topkwaliteit

Kwaliteit staat voorop bij Beddenverkoop en Beddenverhuur Nederland. De bedden bestaan uit een robuuste, stalen constructie en zijn zeer sterk en hufterproof. Doordat de evenementbedden voorzien zijn van ronde poten, zijn ze uitstekend in te zetten op plekken waar u rekening moet houden met de puntbelasting van bedpoten. Handig om te gebruiken in een tent, op een zachte ondergrond zoals een grasveld of binnenshuis bij een zachte, kwetsbare vloer. Verder liggen er incontinentiematrassen op de bedden, die dankzij de ademende functie niet zweten en waterdicht zijn. Kortom: onze bedden zijn uitermate geschikt voor festivals en andere events.

Beddenverhuur

Bij Beddenverhuur Nederland bent u verzekerd van frisse en schone evenementbedden met ronde poten. De bedden zorgen ervoor dat u op ieder evenement voldoende slaapcapaciteit heeft voor uw gasten. Zo biedt u een comfortabele, goede nachtrust aan iedereen. Om het u makkelijk te maken kunt u ook bedden- en linnengoed huren en de bedden laten monteren.

Beddenverkoop

Voor het aanschaffen van evenementbedden met ronde poten bent u bij Beddenverkoop aan het juiste adres. U bepaalt de hoeveelheid bedden die u nodig heeft voor uw evenement en wij zorgen ervoor dat deze snel geleverd worden. Onze evenementbedden bieden al uw gasten een fijne nachtrust, waardoor ze goed uitgerust weer wakker worden.

Uw partner in beddenverkoop en -verhuur

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van stapelbare bedden en garanderen kwaliteit tegen een scherpe prijs. Betrouwbaarheid, heldere afspraken en flexibiliteit dragen we hoog in het vaandel. Het laten leveren van evenementbedden met ronde poten is mogelijk in Nederland en België. Dankzij ons professionele team en een eigen wagenpark verzekeren wij u van een snelle bezorgtijd. De evenementbedden worden geleverd door onze partner Van Ravels Project Services B.V De bezorging kan zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend.

Offerte aanvragen voor evenementbedden met ronde poten

Comfortabele bedden maken uw evenement of festival compleet. Onze evenementbedden bieden uw gasten een aangename nachtrust, zodat ze uitgeslapen aan een nieuwe dag kunnen beginnen. Vraag meteen een vrijblijvende koopofferte of huurofferte aan voor de door u gewenste bedden. Meer weten? Wij zijn bereikbaar via 085 78 26 260 of [email protected].